Denna hemsida har begränsad stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

3 FÖR 2 PÅ ALLA PRODUKTER!🎉

Kundvagn

Din kundvagn är tom

Fortsätt Handla

Fem Smarta Matförvaringstips med Bivaxdukar♻️

Att effektivt förvara mat är inte bara en fråga om att förlänga hållbarheten utan också att minska matsvinnet och vara snäll mot miljön. Ett utmärkt sätt att uppnå detta är genom att använda bivaxdukar i din matförvaringsrutin. Här är fem enkla tips för att förbättra din matförvaring och minska ditt ekologiska fotavtryck:

1. Använd Bivaxdukar för att Ersätta Plastfolie:
Sluta använda engångsplastfolie och byt istället till bivaxdukar för att täcka matrester eller förpacka lunchen. Bivaxdukar är återanvändbara och kan enkelt rengöras med ljummet vatten och mild tvål. De formar sig efter matens konturer och skapar en tät försegling för att hålla maten fräsch längre.

2. Optimera Förvaringen av Frukt och Grönsaker:
Förvara frukt och grönsaker på rätt sätt för att förlänga deras livslängd. Många grönsaker trivs i en fuktig miljö, så förvara dem i bivaxpåsar för att behålla fukten. Detta kan förhindra att grönsaker torkar ut och håller dem krispiga längre.

3. Sätt en Bivaxduk över Skålar och Fat:
För att undvika onödiga förbrukningen av plast eller aluminiumfolie, täck skålar och fat med bivaxdukar när du förvarar mat i kylskåpet. Detta fungerar lika bra för att förhindra att mat torkar ut som för att förhindra överdriven fuktighet.

4. Använd Bivaxpåsar för Smidig Förvaring: 
Bivaxpåsar är ett smidigare sätt att förvara mat utan att behöva bygga påsen själv av bivaxdukar. Använd dem för att förvara bröd, ost eller andra livsmedel. Dessa påsar är lätta att öppna och återförsluta, och de håller maten fräsch utan att använda engångsplastpåsar.

5. Frys Mat med Bivaxdukar:
Bivaxdukar fungerar utmärkt för att frysa mat. Täck dina frysrätter med bivaxduk innan du placerar dem i frysen för att undvika frysbränna och bevara matens smak och konsistens. Se bara till att bivaxduken sitter tätt för att förhindra fuktintrångning.

Att inkludera bivaxdukar i din matförvaringsrutin är ett enkelt och miljövänligt sätt att minska användningen av engångsplast. Med dessa tips kommer du inte bara att spara pengar på lång sikt, utan också bidra till att minska ditt avtryck på vår planet.