Denna hemsida har begränsad stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

3 FÖR 2 PÅ ALLA PRODUKTER!🎉

Kundvagn

Din kundvagn är tom

Fortsätt Handla

Varför vi använder svenskt bivax🐝

Våra bivaxdukar inte bara är en praktisk och estetiskt tilltalande lösning för ditt kök, utan också ett hållbart val för miljön. Vi på Bivaxfabriken är stolta över att använda enbart svenskt bivax i våra produkter!

Varför svenskt bivax? 

Kvalitet och Renhet

Svenskt bivax är känt för sin överlägsna kvalitet och renhet. Genom att samarbeta med lokala biodlare kan vi säkerställa att vårt bivax är fritt från föroreningar och bekämpningsmedel. Detta garanterar att våra bivaxdukar håller högsta standard när det gäller livsmedelssäkerhet och användarvänlighet.

Stöd till Lokala Biodlare

Genom att köpa svenskt bivax stöder vi de lokala biodlarna och deras arbete. Vi tror på att bygga starka samarbeten och hålla produktionen inom landets gränser för att främja den svenska biodlingsindustrin. Detta skapar en hållbar cirkel av stöd och utveckling inom det lokala jordbruket.

Miljömässiga Fördelar

Att använda svenskt bivax minskar vår miljöpåverkan. Kortare transportsträckor innebär mindre utsläpp av växthusgaser. Dessutom är bivax en förnybar resurs, och genom att främja dess användning minskar vi beroendet av icke-förnybara alternativ. På så sätt bidrar vi till en mer hållbar framtid.

I slutändan är valet av svenskt bivax för våra bivaxdukar en del av vårt engagemang för att skapa hållbara och ansvarsfulla produkter. Vi hoppas att du, liksom vi, uppskattar värdet av att välja svenskt bivax för en grönare och mer hållbar livsstil. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Köp hem vårt återimpregneringsblock: https://www.bivaxfabriken.se/products/aterimpregneringskit